Βιογραφικό

Η Χατζηαναγνώστου Ειρήνη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τετραετή μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γνωστική- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Είναι η μοναδική πιστοποιημένη θεραπεύτρια στο Νομό Λέσβου και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, με αριθμό μητρώου CBT14-060 ( http://www.eees.gr/pistopoihmenoi.htm). 
Στην εκπαίδευση της περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του Προγράμματος Εξειδίκευσης «Άνοια και Τρίτη ηλικία» καθώς και «Μαθησιακές Δυσκολίες- Δυσλεξία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Την πρακτική της άσκηση έκανε στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ παρείχε εθελοντική εργασία επί σειρά ετών στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ., στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών καθώς και στην κατ’ οίκον θεραπευτική αντιμετώπιση παιδιών με Αυτισμό, μέσω του θεραπευτικού παιχνιδιού SONRISE.
Έχει συμμετάσχει σε ποκίλα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισης, ενημέρωσης και εξέλιξης σε τομείς της επιστήμης της. 
Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου.
Από το Φεβρουάριο του 2012 εργάζεται ως Σύμβουλος Ψυχολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) της Μυτιλήνης, ενώ την ίδια χρονική στιγμή ξεκίνησε και την επαγγελματική της δραστηριότητα ως ιδιώτης Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια στο δικό της Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, «Ψυχή & Λόγος», παρέχοντας συμβουλευτική, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών προβλημάτων παιδιών, εφήβων & ενηλίκων (βλ. Υπηρεσίες). 
Τέλος, αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο, καθώς και στο Lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου